I Nävestakyrkan finns just nu ungefär 30 barn i skolålder. Det är 1/3 av hela vår gemenskap. De barnen är viktiga för oss och vi skulle vilja anställa någon på deltid (upp till 50%, men med utrymme att utforma det ihop) för barnens skull.

Arbetsuppgifterna kommer i första hand vara att leda vårt arbete med barnen och att finnas med i vår söndagsskola Nävesta kids. Tjänsten i övrigt formas i samtal med den som anställs och det finns utrymme för att vara delaktig i andra delar av församlingslivet också om det är ett önskemål.

Vi tror att du som söker tjänsten tycker om barn och tycker om församling. Det är därför du söker. Och vi tror att det är de egenskaperna som är viktiga för att passa. Det är därför vi ser fram emot att höra av dig.

Kontakta Jonas Lundkvist

0730-288 623

jonas@navesta.se